Päätin aloittaa uuden blogin edellisen, lento.vuodatus.net, rinnalle, sillä kyseisestä kirjasta tuli turhan kuvapainotteinen ja julkinen siltä kannalta, että sen näkevät kaikki ne, joille tahdon valokuviani näyttää. Tämä olkoon henkilökohtaisempi.

Joulun jälkeen tapahtui niin paljon. Uusi vuosi, vaikka nyt jo aika pitkällä, on ollut järisyttävän erilainen. En ole oikein vielä itsekään perillä kaikesta mitä tapahtui - erosin pitkäaikaisesta suhteestani, lähes kaksi vuotta olimme yhdessä, sillä ihastuin Budapestin matkalla täydellisimpään poikaan koskaan. Suhde tosin oli muutenkin epävakaa ja näin jälkeenpäin asiaa katsottuani olen todennut, että en enää edes tiedä miten jaksoin olla tämän kyseisen pojan kanssa niin pitkään. Puhelimessani vielä jäljellä olevista häneltä saaduista viesteistä puolet on riitojen selvittelemistä, puolet yli-imelää ja epätoivoista rakkaudentunnustusta.

Aika kului ja ihastuksesta tuli nettisuhde, en tiedä miten siihen suhtautua, koska kai nettisuhteet ovat sitä mitä tehdään tosi nuorina, mutta poika itseasiassa tuli Suomeen viikoksi. En tiedä mitä tästä tulee, mutta ainakin tässä vaiheessa kaikki on hyvin. Hän tuntuu kaikelta mitä koskaan etsin ja toisaalta ellei hän asuisi niin kaukana en todennäköisesti olisi pystynyt häneen edes ihastumaan näin pian ison eron jälkeen.

Nyt pitäisi selvitä ylioppilaskirjoituksista, päättää minne hakee jatkokoulutukseen ja sitten lähden huhtikuuksi, tai ainakin pariksi viikoksi huhtikuussa, Budapestiin.

Olen yllättynyt kuinka elämä voi yhtäkkiä muuttua niin kovasti. Yhtäkkiä kaikki onkin hyvin.